Fondată în luna iulie a anului 2015 de către Nikolay Storonsky (Rusia) și Vlad Yatsenko (Ucraina), compania Revolut oferă servicii de banking digital în mai multe țări, inclusiv România. Odată cu apariția acestui fintech pe piața din România, o mulțime de români s-au arătat sceptici cu privire la a își gestiona banii folosind o bancă digitală. Totuși, compania Revolut a venit în întâmpinarea potențialilor clienți cu oferte de tip Refer & Earn care i-au convins pe conaționalii noștri să își deschidă un cont Revolut și să comande un card fizic.
Cardul Revolut prezintă o mulțime de avantaje, atât pentru cei care plănuiesc să îl folosească în scopuri personale, cât și pentru cei care doresc să investească în acțiuni la bursă, criptomonede sau ForEx. Dacă nu ești încă decis cu privire la utilitatea acestui card, ți-am pregătit un articol complet care îți spune tot ce trebuie să știi despre cardul Revolut și implicațiile utilizării acestui fintech în România.
Așa cum era de așteptat, compania Revolut oferă un set de 4 tipuri de carduri fizice. Utilizatorii care optează pentru abonamente plătite (Plus, Premium sau Metal) se bucură de anumite avantaje, comparativ cu cei care aleg să utilizeze abonamentul de tip Standard (gratuit).
Costurile pachetelor sunt calculate pe fiecare lună, iar achiziționarea unui abonament pe o perioadă mai lungă (6 luni sau 12 luni) îți oferă oportunitatea de a beneficia de o reducere substanțială. Poți vedea costurile fiecărui abonament oferit de Revolut România accesând secțiunea Compare Pricing Plans a site-ului oficial. Tot în cadrul acestei secțiuni vei găsi informații referitoare la beneficiile fiecărui tip de abonament și vei putea decide care este planul potrivit pentru tine și nevoile tale.
Comisioanele cardului Revolut diferă în funcție de tipul de abonament pe care îl alegi. Pentru a îți face o idee cât mai bună despre eficiența acestui tip de card, am ales să îți prezentăm comisioanele percepute pentru utilizatorii care aleg varianta Standard. Astfel, dacă te decizi că îți dorești un plan plătit (Plus, Premium sau Metal), te vei bucura de comisioane mai mici la anumite tranzacții.
Cardurile Revolut nu implică niciun cost de administrare anual, iar costurile aferente tranzacțiilor de tip top up (adăugare fonduri folosind un alt card emis în EEA - European Economic Area) sunt zero. De asemenea, costul emiterii primului tău card fizic Revolut este inexistent, însă va trebui să suporți costurile aferente livrării la domiciliu. Toate costurile îți vor fi prezentate în mod transparent înainte de a confirma inițierea livrării cardului.
Poți vedea lista completă a comisioanelor pe care compania Revolut le percepe pentru utilizatorii care folosesc planul Standard accesând secțiunea Personal Fees - Standard de pe site-ul oficial al fintech-ului.
Doar tu poți răspunde la această întrebare, întrucât tu îți cunoști așteptările și nevoile. Totuși, îți putem spune că acest fintech inițiază o întreagă revoluție în ceea ce privește accesul la banii tăi, precum și interoperabilitatea cu alte sisteme de banking digital.
Dacă ești un entuziast al tehnologiei de ultimă oră sau ești, pur și simplu, interesat de un sistem nou de administrare a fondurilor tale, atunci îți recomandăm cu încredere să îți deschizi un cont Revolut!
The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.
A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!
Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.
Disclaimer: CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani rapid din cauza efectului de levier. Între 74-89% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri. Trebuie să luați în considerare dacă sunteți în măsură să suportați riscul de a vă pierde investiția.
Acest site conține linkuri către diverși brokeri. Dacă faceți o achiziție prin intermediul unuia dintre aceste linkuri, Investmag poate primi o compensație.
💬 Alătură-te conversației
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra.